Steunconcert Grupo Morazan

Graag nodigen wij u uit naar een optreden van Grupo Morazan uit El Salvador o.l.v. Mia Vercruysse en de groep Folgazan uit eigen streek.

 El Salvador 1980: de moord op monseigneur Romero die de kant van de armen koos.Daarop brak een burgeroorlog uit die tot 1992 duurde. Mia Vercruysse, uit Roeselare, vertrok in de jaren tachtig als coöperante voor Broederlijk Delen. Eerst naar een vluchtelingenkamp in Honduras, daarna keerde ze samen met de Salvadoraanse mensen terug naar hun Morazan. Daar richtte ze een muziekschool op waar kinderen weer positief in het leven leerden te staan. “Muziek heelt”.

Om haar project financieel te steunen organiseren wij op 11 mei 2019 om 20 uur in de Sint-Jozefkerk in Oostrozebeke-De Ginste (Grotstraat 3) een concert. De folkband Folgazan uit onze streek was onmiddellijk bereid samen met Grupo Morazan op te treden en voor een boeiende en aangename muziekavond te zorgen.

Na de voorstelling kan er bij een glaasje met de mensen uit El salvador en de muzikanten gezellig worden nagepraat.

Inkom 12 euro. Tickets kunnen ofwel op voorhand gereserveerd worden via overschrijving op rek. BE10 9531 3815 0904 met vermelding van het aantal of aan de kassa.

Graag een email ter bevestiging van uw bestelling naar ann.teerlinck@hotmail.com