Het leven zoals het is in de gevangenis

Het leven zoals het is in de gevangenis

 

Mevr. Lieve Blomme en

Mevr. Geertrui Verdonck

 

Do. 26 april 2018    19.30 u. –  21.30 u.

__________________________________________________________________________________________________­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­____________________________________________________________________________________________________________________

 

Ik droom ervan om overal schoenen aan de deuren te zetten. Zo kan iedereen in elkaars schoenen staan en dan oordelen. Veroordeel me niet – je kent enkel mijn naam, maar zelden mijn verhaal.

Als ik als een ware crimineel behandeld word dan word ik er pas één

’t Kan me niet schelen wat je weet

als je maar toont dat je om me geeft

(Uit : Haiku’s ‘Ik ben meer dan mijn feiten’ Didier De Vreese)

Geertrui Verdonck, aalmoezenier bij de vrouwen en Lieve Blomme, aalmoezenier bij de mannen lang gestraften, nemen jullie mee in een onbekende en onbeminde wereld. De aalmoezeniers willen de muren doorbreken en het leven in de gevangenis naar buiten brengen.

 

Vooraf inschrijven a.u.b.

Deelname: 8 euro – betalen ter plaatse.