Gebedsgroepen

Taizégebed in Mariadorp

Het avondgebed rond het kruis van Taizé is een vaste waarde in ons decanaat. Iedere eerste vrijdag van de maand komen we samen om 20u in de kerk van Mariadorp (Bissegem).

Thuiskomen bij gemakkelijk zingbare Taizé-refreinen, een Schrifttekst, plaatsmaken voor stilte in het hart en in het leven, tot bij het kruis komen met heel het leven. Tijdens het avondgebed is er gelegenheid om voorbeden te formuleren.

Je bent hartelijk welkom.

Alle info bij Zr. Riet Devriese • 056/35.34.27 of riet.devriese@skynet.be

 

Gebedsgroep Salve Regina, elke eerste en derde donderdag van de maand om 14.30 u. in de Kerk Sint-Jozef, Plein 1, Harelbeke.

 

De liturgische vieringen en gebedsdiensten in Sint-Michiel Kortrijk kan je raadplegen op www.sint-michielsbeweging.be/kortrijk/liturgie-en-gebed-2/

 

Cenakel (aanbidding en rozenkransgebed samen met de Gemeenschap Moeder van Vrede Gistel), elke laatste dinsdag van de maand om 19 u. in de Sint-Katharinakerk, Sint-Katrienplein Kuurne.

 

Credo (Katholieke Charismatische Gebedsgroep), elke donderdagavond om 19.30 u., weekkapel Sint-Audomaruskerk, Driekerkenstraat Bissegem. Maandelijkse eucharistieviering.

 

Christelijke Meditatie Harelbeke, elke 2de en 4de vrijdag van de maand van 19.30 u. tot 20.30 u. in de winterkapel van de St.-Augustinuskerk, Dorpsplein, Stasegem-Harelbeke.

 

Christelijke Meditatie Kortrijk, elke 1ste en de 3de maandag van de maand van 19.45 u. tot 20.30 u. in de kapel van het Zorghotel H.Hart, Budastraat 30 te Kortrijk.